Jobba hos oss

Är du den vi söker?

Som medarbetare på TUC är du en viktig del i att skapa utbildningar som utvecklar både individer och näringslivet. Här arbetar du i en dynamisk miljö, med ett nära samarbete mellan de olika utbildningarna. Vi har också en god kontakt med näringsliv, något som ger oss stora möjligheter att skapa ett givande och utvecklande utbildningsinnehåll.

Vi jobbar nytänkande, brett – och ofta oväntat. Därför söker vi medarbetare som inte är rädda för att upptäcka nytt och anta utmaningar. Välkommen till oss!

Administratör i Linköping

Vi söker dig som vill arbeta som administratör i vår verksamhet i Linköping. Tjänsten är ett mammavikariat under ca 12-18 månader.

Om tjänsten
Som administratör på TUC har du ansvar för det administrativa arbetet i nära kontakt med utbildningsledarna och de studerande på skolan. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från schemaläggning, registrering av kurser och administrera material till praktiska tentamensförberedelser, kontakt med besökare och andra i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter i stort och smått. Du ansvarar för dokumentation både i det interna systemet och systemet kopplat till myndighet. Som administratör hos oss är det viktigt att du brinner för att ge service av högsta kvalité till studerande och medarbetare och att du därmed trivs i en roll med många olika kontaktytor.

Tjänsten är ett mammavikariat under ca 12–18 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst och som är duktig på att administrera och skapa effektiva rutiner och processer. Du tillför struktur till det administrativa arbetet samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och självständig. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med hög kvalité i ditt arbete. Din sociala förmåga gör att du har lätt för att skapa nya relationer. Du är duktig på att planera och har en stark drivkraft att lösa olika problem som kan uppstå på ett bra sätt. Vidare är du kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till pia.olsson@tucsweden.se. Sista ansökningsdag är den 10 november, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta teamleader Pia Olsson 076-320 09 59 alt pia.olsson@tucsweden.se

Utbildningsledare VVS-ingenjör

Nu söker vi en utbildningsledare till vår verksamhet i Jönköping där vi bedriver ett antal utbildningar inom yrkeshögskolan. Vi söker dig som är en pedagogisk entreprenör som vill vara med och driva fram ett företag där tillväxt och förändring möter struktur och processer!

Om tjänsten
I rollen som utbildningsledare för YH-utbildningen VVS-ingenjör undervisar du och leder det dagliga arbetet i utbildningen. Du planerar och följer upp genomförandet samt verkar för att utbildningen utvecklas. Som utbildningsledare är du samordnande för utbildningens ledningsgrupp, kontaktperson för aktuell utbildning och hanterar studerandeärenden. En viktig del i arbetet är samordningen kring arbetslivskontakter och besök/uppföljning av LIA-platser (Lärande i Arbete). Du verkar för att utbildningen som du ansvarar för utvecklas genom att hålla dig uppdaterad i relevant forskning och aktuella samhällsfrågor. Du har en nära kontakt med olika typer av verksamheter och branschorganisationer för att säkerställa utbildningens kvalité och studenternas kunskapsutveckling. Rollen som utbildningsledare för VVS-ingenjörer är ett deltidsuppdrag alternativt heltidsuppdrag med undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom området VVS/Energi, gärna med flera års arbetslivserfarenhet inom branschen och gärna erfarenhet av undervisning. Vi ser positivt att du har en god administrativ förmåga och struktur samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du entreprenöriell och har en stark egen drivkraft och passion för det du gör. Du är pedagogisk, kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete och har en förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen ständigt utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 29 oktober, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064.

Inköpare

Nu söker vi en inköpare/upphandlare för rekrytering av föreläsare till vår verksamhet. Vi söker dig som är en kommunikativ entreprenör som vill vara med och driva fram ett företag där tillväxt och förändring möter struktur och processer!

Om tjänsten
I rollen som inköpare/upphandlare av föreläsare upphandlar du konsulter till olika utbildningar inom yrkeshögskolan. Du planerar arbetet tillsammans med ansvariga för utbildningarna. Som inköpare/upphandlare har du gemensamt ansvar med övriga inköpare att ta in offerter, kvalitetssäkra och skriva avtal. Du arbetar med kontakter och uppsökande av framtida konsulter och övriga inköp i företaget. I rollen ingår budgetansvar. Tjänsten inleds på 80% med goda möjligheter att gå upp i omfattning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom inköpsområdet och gärna flera års arbetslivserfarenhet inom branschen. Vi ser positivt att du har en god administrativ förmåga och struktur samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.
Som person är du entreprenöriell och har en stark egen drivkraft och passion för det du gör. Du är flexibel, kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete och har en förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen ständigt utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 31 oktober, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064.

Intresserad?
Hör av dig till oss!