Jobba hos oss

Är du den vi söker?

Som medarbetare på TUC är du en viktig del i att skapa utbildningar som utvecklar både individer och näringslivet. Här arbetar du i en dynamisk miljö, med ett nära samarbete mellan de olika utbildningarna. Vi har också en god kontakt med näringsliv, något som ger oss stora möjligheter att skapa ett givande och utvecklande utbildningsinnehåll.

Vi jobbar nytänkande, brett – och ofta oväntat. Därför söker vi medarbetare som inte är rädda för att upptäcka nytt och anta utmaningar. Välkommen till oss!

Vikariat - ekonomi

TUC har gjort en fantastisk resa och vi är idag en av de största leverantörerna av YH-utbildningar. Vi fortsätter växa och expanderar också vår verksamhet till nya städer!

Vår ekonomiansvariga, Susanna kommer i höst vara föräldraledig och vi söker nu en ersättare för henne under perioden augusti 2018-januari 2019. Tjänsten är på 40-50%.

Om tjänsten

I tjänsten ingår arbetsuppgifter för båda våra bolag; TUC Sweden och IHU Urmakarskolan.

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra (Urmakarskolan har mycket till EU och utanför EU)
• Löpande bokföring
• Moms- och arbetsgivardeklarationer

Förutom dessa övergripande arbetsuppgifter; sköta posthantering, ansvara för nycklar och passerkort, växelkassan, telefonväxeln m.m.

Kvalifikationer

Som person gillar du högt tempo, är stresstålig och noggrann. Du har erfarenhet av VISMA administration. Arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter är ett grundkrav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2018, vi tillämpar dock löpande urval. Ansökan skickar du till Maria Knutsson, mejladress maria.knutsson@tucsweden.se. Har du frågor kontaktar du Maria på telefonnummer 072-209 89 49.

Om TUC

Vårt företagsnamn, TUC, härstammar från Tranås Utbildningscentrum, som 1989 startades som en kommunal utbildningsverksamhet. Den 1 augusti 2010 avknoppades verksamheten från Tranås kommun och drivs idag i privat regi. Vi har under hela vår tid utvecklats, och erbjudit en allt bredare mix av utbildningar. Lärande handlar lika mycket om att utveckla sig själv, som att skaffa kunskaper och färdigheter. På TUC är vi övertygade om att ju bredare synsätt du har på kunskap, och ju mer öppen du är för nya intryck, desto bättre blir utbildningsupplevelsen.

Intresserad?
Hör av dig till oss!