Är du den vi söker?

Som medarbetare på TUC är du en viktig del i att skapa utbildningar som utvecklar både individer och näringslivet. Här arbetar du i en dynamisk miljö, med ett nära samarbete mellan de olika utbildningarna. Vi har också en god kontakt med näringsliv, något som ger oss stora möjligheter att skapa ett givande och utvecklande utbildningsinnehåll.

Vi jobbar nytänkande, brett – och ofta oväntat. Därför söker vi medarbetare som inte är rädda för att upptäcka nytt och anta utmaningar. Välkommen till oss!

Vikariat Ekonomiansvarig

Vår ekonomiansvariga, Susanna kommer i höst vara föräldraledig och vi söker nu en ersättare för henne under 1–1,5 år med start augusti 2017, och med chans till förlängning. Placeringsort är Tranås.

Om tjänsten

I tjänsten ingår arbetsuppgifter för båda våra bolag; TUC Sweden och IHU Urmakarskolan.

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Månadsbokslut
• Lön (Collectum och årsavslut)
• Moms- och arbetsgivardeklarationer

Förutom dessa övergripande arbetsuppgifter, ska du även ta fram budget för utbildningar, sköta posthantering, ansvara för nycklar och passerkort, växelkassan m.m.

Kvalifikationer

Som person gillar du högt tempo, är stresstålig och noggrann. Du har erfarenhet av Visma lön och Visma administration. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter och har en examen från YH eller universitetet/högskola.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj, vi tillämpar dock löpande urval. Ansökan skickar du till Johanna Dahlgren; johanna.dahlgren@tucsweden.se. Har du frågor når du Johanna på 070-844 45 82.

Intresserad?
Hör av dig till oss!