Vi utbildar inför en ljus framtid.

Vi tror på allas rätt till utbildning – och allas rätt till att genomföra en utbildning.

Nyfiken på mer?

Upptäck det som inspirerar dig.

Nedan listas de utbildningar som har öppet för sen ansökan, vilket betyder att din ansökan behandlas i turordning och först när den är komplett.

Boka en fotbehandling hos våra duktiga studerande som läser till medicinsk fotterapeut.

Behandling av medicinsk fotvård

De studerande utför medicinsk fotvård under handledning av en medicinsk fotterapeut. Oavsett ålder kan man ha behov av medicinsk fotterapi för att åtgärda problem på fötterna. Om du är en aktiv idrottare eller står och går mycket på dagarna kan du få problem som våra studerande kan hjälpa dig med. De behandlar bla förhårdnader, hälsprickor, vårtor, nagelsvamp eller nageltrång. De ger även tips på egenvårdsråd som kan hjälpa dig till friskare fötter.

Vi utvecklar varandra.

Vi tror på att engagemang och samverkan mellan alla parter gör att vi lyckas med vårt samhällsuppdrag, nämligen att bidra till människors utveckling och att förse arbetslivet med viktig kompetens. Vi tror på allas rätt till utbildning och att vår styrka sitter i våra olikheter.

Dolt innehåll
Detta innehåll har dolts med anledning av dina inställningar för cookies.
För att visa detta innehåll måste cookies för Marknadsföring accepteras.

Ett ord från de företag vi samarbetar med.

TUC Sweden
”Den här utbildningen ger företag den kompetens de behöver. Inom utbildningen skapas förståelse för försäljning och ger kommande medarbetare kunskap för att vara drivande inom en säljorganisation.”
TUC Sweden
“Det råder en stor brist på lönespecialister i regionen, delvis beroende på att många större lönecentra finns här. TUC har under de senaste åren varit räddningen för Polismyndighetens kompetensförsörjning inom löneområdet. Samarbetet med TUC har varit givande på många sätt. Inte minst genom de praktikanter vi tagit emot från skolan varje termin och som i de flesta fall fått en anställning hos oss efter avslutad praktik.”
TUC Sweden
“Det är en extrem kompetensbrist på marknaden sedan digitaliseringen har exploderat i Sverige och det är en väldigt eftertraktad yrkesroll. Företagen behöver folk med kommunikationsförmåga som kan koppla ihop teknik och affärsmässighet.”
TUC Sweden
“Det finns inga andra utbildningar idag som täcker vårt kompetensbehov. IKEA anser att det finns ett stort behov av kompetensen i och med den nya tullagstiftningen där man nämner att personer, verksamma inom tull, ska ha dokumenterad kompetens.”

Bli ännu vassare med våra kurser inom yrkeshögskolan.

Senaste nytt.

Unika utbildningar för unika företag.

Våra företagsutbildningar kan se olika ut. Vi erbjuder både färdiga kurspaket och skräddarsydda utbildningar utifrån dina behov.

Nyfiken på mer?

Uppdragsutbildningar inom YH
Hos oss har du möjligheten att få kunskaper och ökade färdigheter genom hela eller delar av våra yrkeshögskoleutbildningar.
Företagstjänster
TUC Academy tillhandahåller kompetensutveckling till privatpersoner, företag och organisationer i Sverige, både genom skräddarsydda lösningar och färdiga kurser/kurspaket.​
Vanliga frågor