Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi utbildar inför en ljus framtid.

Vi tror på allas rätt till utbildning – och allas rätt till att genomföra en utbildning

Se alla utbildningar
De som studerar till medicinsk fotterapeut utför behandlingar

Behandling av medicinsk fotvård

Vill du tex ha hjälp med tjocka naglar, förhårdnader, liktorn, nagelsvamp eller nageltrång, boka en tid hos våra duktiga studerande som läser till medicinsk fotterapeut. De utför medicinsk fotvård under handledning av en medicinsk fotterapeut. Välkommen att boka en behandling i Tranås!

Vi utvecklar varandra.

Vi tror på att engagemang och samverkan mellan alla parter gör att vi lyckas med vårt samhällsuppdrag, nämligen att bidra till människors utveckling och att förse arbetslivet med viktig kompetens. Vi tror på allas rätt till utbildning och att vår styrka sitter i våra olikheter.

Ett ord från de företag vi samarbetar med.

”Den här utbildningen ger företag den kompetens de behöver. Inom utbildningen skapas förståelse för försäljning och ger kommande medarbetare kunskap för att vara drivande inom en säljorganisation.”

“Det råder en stor brist på lönespecialister i regionen, delvis beroende på att många större lönecentra finns här. TUC har under de senaste åren varit räddningen för Polismyndighetens kompetensförsörjning inom löneområdet. Samarbetet med TUC har varit givande på många sätt. Inte minst genom de praktikanter vi tagit emot från skolan varje termin och som i de flesta fall fått en anställning hos oss efter avslutad praktik.”

“Det är en extrem kompetensbrist på marknaden sedan digitaliseringen har exploderat i Sverige och det är en väldigt eftertraktad yrkesroll. Företagen behöver folk med kommunikationsförmåga som kan koppla ihop teknik och affärsmässighet.”

“Det finns inga andra utbildningar idag som täcker vårt kompetensbehov. IKEA anser att det finns ett stort behov av kompetensen i och med den nya tullagstiftningen där man nämner att personer, verksamma inom tull, ska ha dokumenterad kompetens.”

Frågehörnan.

Att studera är inte alltid ett enkelt val eller en enkel möjlighet. I frågehörnan hittar du artiklar som hjälper dig att ta steget ut i den yrkesakademiska världen.
Din rätt till utbildning
Saknar du betyg från grundskolan eller har du studerat på en högre nivå utan att få det stöd du behöver? Vi finns här för dig under din resa till examen.
Från ansökan till antagning
Vi vet att det är mycket att ha koll på, så vi reder ut några klassiska frågetecken som kan dyka upp under ansökningsprocessens gång.
Har du yrkeserfarenheten som krävs?
Flera av våra utbildningar har en gemensam nämnare, de kräver yrkeserfarenhet. Här är vad som gäller.

Unika utbildningar för unika företag.

Våra företagsutbildningar kan se olika ut. Vi erbjuder både färdiga kurspaket och skräddarsydda utbildningar utifrån dina behov.

Se hela företagsutbudet

Uppdragsutbildningar inom YH
Hos oss har du möjligheten att få kunskaper och ökade färdigheter genom hela eller delar av våra yrkeshögskoleutbildningar.
Företagstjänster
TUC Academy tillhandahåller kompetensutveckling till privatpersoner, företag och organisationer i Sverige, både genom skräddarsydda lösningar och färdiga kurser/kurspaket.​