Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till ett av Sveriges bredaste nätverk!

Du som studerat hos oss är viktig! Som medlem i vårt alumni-nätverk är vi på TUC fortsatt engagerade i din yrkeskarriär. Vi ger dig möjligheten att bredda ditt nätverk och hålla igång din kompetensutveckling. Medlemskapet är gratis och helt fritt från förpliktelser. Genom att gå med kan du öka ditt nätverk på ett effektivt sätt.

Som TUC Alumn har du möjlighet att bidra med dina erfarenheter genom till exempel mentorskap och gästföreläsningar. Du får dessutom ta del av nyhetsbrev, fina erbjudanden och rabatter som är exklusiva för våra alumner. Vi främjar livslångt lärande och erbjuder våra alumner rabatterad kompentensutveckling genom företagskurser med TUC Academy.

Träffa våra alumner

Vi är stolta över att få presentera några av våra alumner. Här kan du läsa mer om vad våra alumner gjort sen de tagit examen från TUC.

Tidigare studerande berättar.

”Det bästa med utbildningen är all information, utbytet med andra studerande, möjligheten och hjälpen att få bli utmanad och lära känna sig själv och vad mina styrkor och svagheter är. Jag har även fått många nya kontakter som jag anser värdefulla även nu efter jag är färdigutbildad.”

“Utbildningen var väldigt värdefull och jag ser att jag tänker mer långsiktigt. Jag lärde mig att kartlägga kunderna på ett helt annat sätt. Med utbildningen blev det större värde i affärerna.”

”Att studera till projektledare tycker jag är ett smart val oavsett yrkesroll. Man blir bättre på att strukturera upp och planera. Denna utbildning innehåller även delar om kommunikation och ledarskap vilket man också har nytta av oavsett om man jobbar som projektledare eller inte.”

”Utbildningen var otroligt givande och jag var själv förvånad över hur mycket nytt jag lärde mig trots att jag hade arbetat inom psykiatrin i fem år. Jag sökte lite olika tjänster i slutet av utbildningen och märkte att det var ett riv efter min kompetens. Min chef, på arbetsplatsen där jag jobbade innan studierna, var snabb att erbjuda mig en tjänst och det kändes som om den var anpassad till just min kompetens.”