Att studera till specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård

15 september, 2020

Du behövs. Du med expertkompetens. Så om du är undersköterska och redo att ta nästa steg har vi här en specialiserad distansutbildning för dig. Låt se hur du kan göra skillnad tillsammans med oss!

Att studera till specialistutbildad undersköterska
Under knappt två år kommer du på halvfart att samla ihop 210 YH-poäng för att utvecklas i din roll som undersköterska. Med andra ord kan du kombinera dina studier med ett deltidsarbete. Under studietiden kommer du att fördjupa din yrkeskompetens för att ge vård till personer i slutskedet av livet, och också hur det är att vara ett stöd för deras anhöriga. Under 14 veckor kommer även dina studier att vara förlagda på en arbetsplats. Vi vill nämligen ge dig möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper i verklig miljö. Allt för att du ska få ut så mycket av utbildningen som möjligt, helt enkelt.

Tre snabba saker du lär dig

  • Döendets olika stadier
  • Efterlevnadsstöd till anhöriga
  • Kulturella aspekter

Och sen då?
Specialistkompetens försvinner med pensionsavgångarna och du är därför viktigare än någonsin. Som specialistutbildad undersköterska inom vård och omsorg är alltså förutsättningarna goda. Med utbildningen följer ny kunskap och energi för att verkligen göra skillnad. Låt oss nu ta nästa steg tillsammans – vi ses i januari!

Välkommen till yrkeshögskolan som tror på dig och din rätt till utbildning.

 Behörighet, ansökan och allt det där? Ta dig till utbildningen här.

Fler tips