FÖRETAGSKURSER

Våra företagskurser kan se olika ut. Vi erbjuder både färdiga kurspaket och skräddarsydda kurser utifrån dina behov. Med vår gedigna utbildningserfarenhet och vårt kontaktnät av skickliga föreläsare erbjuder vi kurser inom alla tänkbara yrkesområden. Ledarskap, affärsengelska och Excel är typexempel, men det kan lika gärna handla om specialämnen specifika för t ex IT, industri och vårdsektor. Hittar du inte den kurs du söker, hör av dig till oss med vilka behov ni har, så syr vi ihop en kurs eller workshop – kortare eller längre, hos dig eller på neutral mark.

För att tillgodose behovet av rätt kompetens i bla ledarskap, bokföring och projektledning erbjuder vi nu en rad olika kurser under 2019. Kurserna ges i samarbete med Tranås United och hålls av duktiga och omtyckta föreläsare.

Läs mer om TUCs kvalitetspolicy här.

Kurser 2019

Bokföring grund

Ger dig baskunskaper inom bokföring, lagar och regler, enklare lönehantering och även skatt och moms.

Excel på rätt sätt

För dig som kan grunderna i Excel och som ni vill utvecklas i världens mest använda kalkylprogram.

Jesper Low TUC YH

Kommunikation, kundbemötande & svåra samtal

Kursen som lär dig hantera invändningar, klagomål och säljsamtal.

Ledarskap

Ger ett ledarskap som ger motiverade, ansvarstagande medarbetare och självgående team, oavsett om du är ny som ledare eller inte.

Projekt & projektledning

Lär dig driva projekt effektivt och framgångsrikt utifrån de behov som verksamheten efterfrågar.

Mer information om våra företagskurser

Ja tack, jag vill ha mejl om kommande företagskurser.


Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här

CERTIFIERINGAR/VALIDERINGAR

Ibland är det myndigheter, ibland marknadskrafter, som ställer krav på fördjupning, certifiering eller validering av kompetens och betyg. Vi har möjlighet att validera inom alla utbildningsområden där vi har examensrätt. Psykiatri för undersköterskor, lågaffektivt bemötande för behandlingspedagoger och energioptimering för fastighetsförvaltare är klassiska exempel. Oavsett var behovet uppstår, syr vi ihop ett program och genomför utbildningen när – och var – du vill.