Unika utbildningar
för unika företag

Våra företagsutbildningar kan se olika ut. Vi erbjuder både färdiga kurspaket och skräddarsydda utbildningar utifrån dina behov. Som företagare kan du även delta i hela, eller delar av, YH-utbildningar. Alla våra utbildningar har en sak gemensamt – de utvecklar både företaget och deltagaren som person. De utformas utifrån vår gedigna erfarenhet som utbildare och pedagoger, ofta med gästföreläsare som är mycket framstående inom sina områden. Vi vet att en bra utbildning inte bara ger dig användbara kunskaper och färdigheter, utan också värdefulla insikter och aha-upplevelser!

Konferens Tranås TUC

KONFERENS

Det finns många anledningar till att anordna en dagkonferens. Man blir mer kreativ och arbetar effektivare bara genom att arbeta i ny lokal i en annan miljö.

Uppdragsutbildningar

Som företagare, eller medarbetare på ett företag, kan du delta i hela eller delar av en YH-utbildning. Vi erbjuder utbildningar inom en mängd intressanta områden.

Företagskurser

Vi skapar utbildningar som är helt skräddarsydda efter ditt företags behov. Specifika utmaningar kan lyftas fram, och innehållet utformas i samråd med företaget och TUC.

98%

Rekommenderar utbildningen
till någon annan.

99%

Av företagen som antagit en
skräddarsydd kurs är väldigt nöjda.

    Din sökning gav inga träffar, prova gärna att göra en ny sökning.

Auktoriserade av SAUF

TUC är auktoriserade av SAUF, Sveriges auktoriserade utbildningsföretag. SAUF är en branschorganisation för kommersiella utbildningsföretag som arbetar med kompetensutveckling av vuxna för arbetslivet. SAUFs främsta uppgifter är att auktorisera utbildningsföretag, förbättra medlemmarnas villkor och verka för kvalitet och sunda affärsmetoder.

Auktorisationen är en garanti för yrkesskicklighet och god kvalitet. Det är lättare för dig som kund att värdera de tjänster vi erbjuder. Vi är seriösa och håller god kvalitet samtidigt som det finns bra rutiner om du inte är nöjd med utbildningen. Du som köper en utbildning hos oss har en trygghet i att SAUF har granskat företaget.

SAUF TUC

Få våra nyhetsbrev


Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi dig information om vad som händer på TUC. Vårt nyhetsbrev innehåller bl.a. information om kommande utbildningar, spännande föreläsningar och seminarium.


Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här