Ida berättar


ida_sterneling_tuc2Ida G Sterneling läser vår utbildning Key Account Management. Utbildningen sker under knappt ett år och på distans, med vissa fysiska träffar i Linköping. Studierna kombinerar hon med sitt arbete. V
i har ställt några frågor till Ida, för att höra vad hon tycker om att studera en distansutbildning hos oss, och hur hon ser på framtiden.

Vad arbetar du med?
Jag arbetar som mediesäljare B2B på Östgötamedia i Linköping.

Hur går det att kombinera arbete med studier?
Det går jättebra. Det är viktigt att se studierna som en investering i sig själv, för framtiden. Det kräver en hel del tid.

Hur är det att läsa på distans?
Det fungerar bra för att man får det material man behöver via lärplattformen och man kan studera på kvällar och helger. Det har varit väldigt roligt med de fysiska närträffarna på TUC, då vi arbetat med kommunikation tillsammans i gruppen.

Vad är det mest givande med din studietid?
Jag har fått verktyg under utbildningen som jag kan applicera i min vardag. Jag har tidigare gått utbildningen inom företagssälj på TUC och det har underlättat för mig nu.

Vilken är din största utmaning med att studera?
Den största utmaningen är att planera sin studietid och inte skjuta upp saker.

Hur ser du på framtiden?
Jag känner mig riktigt slipad nu för kommande roller. Jag känner, i min roll idag, att jag kan förvalta mina kunder på bästa sätt. Jag kan etablera en bättre kundrelation idag och anpassa lösningar och erbjudande som blir rätt för kunden.

Vill du också vidareutbilda dig till Key Account Manager? Här hittar du mer information.