Carin en av finalisterna i EOY

1 november, 2017

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens mest prestigefyllda utmärkelser för entreprenörer. Utmärkelsen har skapats för att hylla entreprenörer som förverkligar drömmar och bygger upp framgångsrika företag. Det är en imponerande bedrift att bli nominerad och i år kan vi med stolthet berätta att Carin Magg, ägare och utvecklingsansvarig på TUC, är en av de 10 finalisterna i östra Sverige.

Carin har gått vidare i utmärkelsen för Sveriges främsta entreprenörer och är nu en av 10 finalister. “Jag känner mig otroligt hedrad över att ha gått vidare och nu vara bland de 10 finalisterna i hela östra Sverige. TUC:s utveckling och framgång är ett resultat av ett gemensamt arbete utfört av alla oss på TUC.” säger Carin om nomineringen.

EOY arrangeras i mer än 60 länder och är en av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer. Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer.

Det är många kriterier och granskningen av de nominerade är ingående. Entreprenörer som nomineras till utmärkelsen ska ha grundat ett företag som varit aktivt i minst fem år, har en omsättning på 10 miljoner alternativt har 10 anställda.

Juryerna granskar entreprenörerna med utgångspunkt i följande sex kriterier:

  • Entreprenörsanda
  • Ekonomisk utveckling
  • Strategisk inriktning
  • Inverkan på omvärlden
  • Innovation
  • Personlig integritet och inflytande

Finalen äger rum den 21 november i Växjö.

 

Fler nyheter