Carin Magg – Årets kvinnliga stjärnskott (EOY)

22 november, 2017

Med stolthet kan vi berätta att Carin Magg har tilldelats utmärkelsen Årets kvinnliga stjärnskott i Region Öst. Carin fick ta emot priset på EY Entrepreneur Of The Years regionsfinal i Växjö den 21 november. I januari är det dags för den stora finalen i Stockholms Stadshus.

Det känns otroligt roligt och överraskande. Att få bli uppmärksammad på detta sätt är ett privilegium som jag värdesätter högt. Ett bevis på vad TUC har åstadkommit och att TUC Yrkeshögskola är en viktig part i arbetet med att förse näringslivet med kompetens.” säger Carin om utmärkelsen

Juryns motivering:
Entreprenören har genom noggrannhet, genuin kompetens och fingertoppkänsla för vad som blir en lyckosam slutprodukt, bara på några få år lyckats bygga upp en verksamhet som idag är en av de största i Sverige inom sitt segment. Marknaden analyseras och produkten skräddarsys och ska trovärdigt säljas in till både kund och användare, dessutom i en politiskt omdiskuterad bransch. När många misslyckas helt träffar hon rätt med bra lönsamhet, stark tillväxt och är själv beviset för att ett stjärnskott inte behöver vara nyutexaminerad. Vi är många som skulle behöva gå i hennes skola!

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer. Utmärkelsen har skapats för att hylla entreprenörer som förverkligar drömmar och bygger upp framgångsrika företag. För mer information om utmärkelsen, klicka här.

Fler nyheter