Affärsutvecklare Jönköping/Linköping

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa vuxenutbildning inom YH? Om svaret är JA så fortsätt läs!

TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat inom vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar tas fram och genomförs i tätt samarbete med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studenter som genomfört vår utbildning får arbete efter utbildningen, inom för utbildningen relevant område. Som företag har TUC under de senaste åren upplevt en otrolig tillväxtresa och vi är otroligt stolta för det vi åstadkommit hittills.

Vi är dock inte nöjda med detta utan vill fortsätta växa och utvecklas! Vi söker därför en Affärsutvecklare med placering i Jönköping eller Linköping som vill vara med och bidra till denna utveckling.

Vad erbjuder vi?

Är du en social och nyfiken person som söker nya utmaningar i en säljande tjänst där du får vara med och bidra med nya idéer och utveckla nya koncept? Läs vidare!

Man kan dela in tjänsten i tre delar; Analysera marknadens behov av framtida kompetens, skriva YH-ansökningar till myndigheter samt att göra TUC känt inom alla verksamhetsområden genom aktivt nätverkande. Vi söker just nu en person med stort nätverk som vill vara en del i och påverka vår förändringsresa genom att vara vår förlängda arm ut i företagsvärlden. Du får möjlighet att utöka ditt befintliga affärsnätverk och kommer ha stor möjlighet att påverka vidareutvecklingen av vår utbildningsverksamhet.

Du är en del av TUC:s affärsutvecklingsteam som är ett distribuerat team som återfinns på våra olika utbildningsorter. Yrkeshögskolor kan vara en lösning på företagens brist på kompetens, och din uppgift kommer att vara att sälja in vårt koncept och alltid vara uppdaterad i vad marknaden efterfrågar när du kartlägger näringslivets rekryteringsbehov. Vi lovar att du kommer bygga en unik kompetens inom en rad områden och branscher.

Detta kan du

 • Erfarenhet från en roll inom YH branschen som inneburit att du har god kännedom om att skriva YH-ansökningar, vilket är en stor del av tjänsten
 • Omsätta ditt sociala nätverk till konkreta resultat
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Språkkunskap i svenska/engelska är ett krav
 • Krav att arbeta obehindrat i Office-paketet

Detta är du

Du är en nyfiken och orädd person som gillar att arbeta i högt tempo. Att arbeta med en kort startsträcka från tanke till handling ser vi vara nödvändigt i din roll som affärsutvecklare, tillsammans med att du har förmåga att i hög grad strukturera och prioritera ditt arbete.

Vi ser även att du som person är driven och införsäljande som gillar att tänka kreativt och lösa problem. Vi letar efter en person som gillar att möta och samarbeta med människor på olika nivåer, både inom företaget men även externt med kunder och andra aktörer. Du ser dig själv som en ”doer” som gillar att ta snabba beslut.

Bra info att veta

 • Tjänsten är på heltid
 • Placering i Jönköping eller Linköping
 • B-körkort är ett krav, vissa resor förekommer
 • Rapporterar till Affärsutvecklingschef
 • Visa ditt intresse senast den 6 oktober 2019, urval sker löpande
 • Ange i din ansökan om du är intresserad av placering i Jönköping eller Linköping

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via People.nu. Sista ansökningsdag är den 6 oktober. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum.