Utbildningsledare Apotekstekniker & Optikerassistent

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa utbildningar inom YH? TUC Yrkeshögskola söker nu en utbildningsledare till våra utbildningar Apotekstekniker och Optikerassistent i Jönköping.

Vad erbjuder vi?

Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi vill verkligen att just du ska trivas hos oss. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får vara med på en spännande resa och göra skillnad! Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla våra två YH-utbildningar Apotekstekniker och optikerassistent. Vill du ha en roll där du utvecklar och leder utbildningen framåt – då är du den vi söker!

Du deltar i marknadsaktiviteter, planerar utbildningens upplägg och fastställer kursplanen. Du stöttar de studerande i sina studier, är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen och sköter administrationen som rör din utbildning. Viktigt i din roll är att bygga nätverk inom området samt följa områdets utveckling och vara uppdaterad om bransch-specifika händelser. I ditt ansvarsområde ingår också att hantera studerandeärenden, samordning av LIA-platser samt samarbete med utbildningens ledningsgrupp.

För mer information och ansökan – klicka här.