Utbildningsledare inom IT-säkerhet och mjukvarutestning

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du tillsammans med dina kollegor skapa Sveriges bästa utbildningar inom YH? TUC Yrkeshögskola söker nu en engagerad utbildningsledare till våra nya utbildningar IT-säkerhetstekniker och Mjukvarutestare i Linköping.

Vad erbjuder vi?

På TUC erbjuder vi dig en välkomnande och inkluderande arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. I din roll som utbildningsledare tar du ett helhetsansvar för utbildningarnas samtliga faser. Du planerar och strukturerar utbildningarna innan start och ansvarar för hela genomförandefasen. Du undervisar till viss del i kurser som kompetensmässigt matchar din profil, men den mesta undervisningen sker av undervisande konsulter. Du följer upp och stöttar de studerande i sina studier och handlägger studerandeärenden. Utbildningen genomförs i samarbete med branschen och du har kontinuerligt dialog med branschföreträdare och arbetar aktivt för att bredda ditt professionella nätverk. Då utbildningarna som du ansvarar för är nya kommer du också få ta ett helhetsansvar över uppbyggnaden av vår labb-sal och ansvara för inköp av hård- och mjukvara.

Vad söker vi?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med ett intresse för människors bildning och utbildning. För att på ett förtroendefullt sätt kunna möta bransch och studerande så tror vi att du idag arbetar, eller tidigare arbetat inom It-säkerhets-området och/eller inom mjukvarutestning. Tidigare relevanta roller skulle kunna vara testare/testansvarig/testledare eller senior It-tekniker, nätverkstekniker eller It-säkerhetskonsult. Extra meriterande är om du har erfarenhet av att leda människor.

Som person har du förmåga att organisera ditt eget arbete och du är bekväm i att driva processer framåt. Du skapar förtroende hos de du samarbetar med och du har lätt för att samarbeta och knyta kontakter. Du kan snabbt sätta dig in i nya situationer och då vår verksamhet styrs genom lag och förordning så har du också en förmåga att arbeta i enlighet med uppsatta processer och rutiner. Du trivs i en skiftande roll som i mångt och mycket är händelsestyrd.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via [email protected]. Sista ansökningsdag är den 25 september. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Knutsson HR-ansvarig på 0722-09 89 49 eller via [email protected]