Undervisande utbildningsledare Medicinsk fotterapeut

Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Brinner du för att möjliggöra andras utveckling? Som utbildningsledare hos oss är du med och skapar Sveriges bästa utbildningar inom YH. Vi söker nu dig som i rollen som utbildningsledare vill vara med och starta upp den nya utbildningen Medicinsk fotterapeut.

Vad erbjuder vi?

På TUC erbjuder vi dig en arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. I din roll som utbildningsledare tar du ett helhetsansvar för utbildningarnas samtliga faser. Du planerar och strukturerar utbildningarna innan start och är behjälplig vid marknadsföringsinsatser för att skapa intresse kring utbildningarna och du är också behjälplig vid antagningen av de studerande. När utbildningen startar ansvarar du för genomförandet av utbildningen där du har tät dialog med undervisande konsulter som ansvarar för en del av undervisningen. Du ansvarar för att följa upp och stötta de studerande i sina studier och handlägga studerandeärenden. En del av din arbetstid föreläser du i kurser som ligger i linje med ditt kompetensområde och du ansvarar även för utbildningens metodrum där stor del av undervisningen bedrivs.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och som har erfarenhet av att arbeta som fotterapeut och medicinsk fotterapi. Meriterande är om du har erfarenhet av att bedriva egen verksamhet. Erfarenhet av att föreläsa/utbilda är starkt meriterande.

Som person tror vi att du är kommunikativ och tydlig. Du är van vid att organisera ditt eget arbete och du har förmåga att prioritera i en vardag som är händelsestyrd och komplex. Du har också lätt för att samarbeta och har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. För att du ska trivas i rollen som utbildningsledare så tror vi att du har ett genuint intresse för människor och ett intresse för bildning och utbildning.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via ansokan@tucsweden.se. Sista ansökningsdag är 1 mars. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Knutsson HR-ansvarig på 0722-09 89 49 eller via ansokan@tucsweden.se