Utbildningsledare VVS-ingenjör

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa utbildningar inom YH? TUC Yrkeshögskola söker nu en undervisande utbildningsledare till vår VVS-utbildning som startar i Stockholm till hösten.

Vad erbjuder vi?

På TUC erbjuder vi dig en arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. I din roll som utbildningsledare tar du ett helhetsansvar för utbildningarnas samtliga faser. Du planerar och strukturerar utbildningarna innan start och när utbildningen startar ansvarar du för genomförandet. Du undervisar till viss del i kurser som kompetensmässigt matchar din profil, men den mesta undervisningen sker av undervisande konsulter. Du ansvarar för att följa upp och stötta de studerande i sina studier och handlägga studerandeärenden. Utbildningen genomförs i samarbete med branschen och du har kontinuerligt dialog med branschföreträdare och arbetar aktivt för att bredda ditt professionella nätverk.

Vad söker vi?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med ett intresse för människors bildning och utbildning. Din bakgrund har du antagligen inom installations- eller byggbranschen och du har intresse för att utveckla branschen och bidra med ny kompetens och nya synsätt. Även om du inte har erfarenhet av att undervisa sedan tidigare så ser du detta som en spännande utmaning. Om du har erfarenhet av roller i ledningsfunktion är detta meriterande och om du har erfarenhet av att arbeta inom YH sedan tidigare som exempelvis utbildningsledare är detta starkt meriterande.

Som person har du förmåga att organisera ditt eget arbete och du är bekväm i att driva processer framåt. Du har lätt för att samarbeta och knyta kontakter och har en förmåga att prioritera och styra ditt eget arbete. Rollen kräver att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och du har förmåga att arbeta i enlighet med uppsatta processer och rutiner. Du trivs i en skiftande roll som i mångt och mycket är händelsestyrd och du trivs i en coachande roll.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via [email protected]. Sista ansökningsdag är den 23 februari. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Knutsson HR-ansvarig på 0722-09 89 49 eller via [email protected].