Utbildningsledare för kontakttolk

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa utbildningar inom YH? TUC Yrkeshögskola förstärker nu teamet som arbetar med våra tre tolkutbildningar i Jönköping och Stockholm och söker därför en utbildningsledare med placering i Stockholm.

Vad erbjuder vi?

Som utbildningsledare kommer du ha det övergripande ansvaret för TUC:s tolkutbildningar på distans i arabiska, somaliska och tigrinja. Två av utbildningarna ges från Stockholm och en av utbildningarna ges från Jönköping.

På TUC erbjuder vi dig en arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. I din roll som utbildningsledare tar du ett helhetsansvar för utbildningarnas samtliga faser. Du planerar och strukturerar utbildningarna innan start och är behjälplig vid marknadsföringsinsatser för att skapa intresse kring utbildningarna och du är också behjälplig vid antagningen av de studerande. När utbildningen startar ansvarar du för genomförandet av utbildningen där du har tät dialog med undervisande konsulter/lärare som ansvarar för själva undervisningen. Du ansvarar för att följa upp och stötta de studerande i sina studier och handlägga studerandeärenden.

Vad söker vi?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med ett intresse för människors bildning och utbildning. Kanske har du själv arbetat inom utbildningssektorn eller annan verksamhet som arbetar med människors utveckling. Pedagogisk utbildning är meriterande, men också erfarenhet av Yrkeshögskolan. Dock är det dina personliga egenskaper tillsammans med ditt engagemang för människors utveckling som är det allra viktigaste för oss.

Som person har du förmåga att organisera ditt eget arbete och du har god administrativ förmåga. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att ha många olika kontaktytor. Du håller en hög servicenivå samtidigt som du också kan sätta gränser och hålla struktur. Du trivs i en skiftande roll som i mångt och mycket är händelsestyrd och att möta människor med skiftande bakgrund är något som du ser som positivt och utvecklande.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsteresor förekommer, framförallt till Jönköping men också när du besöker våra studerande på deras LIA-platser. LIA är yrkeshögskolans motsvarighet till praktik.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via [email protected]. Sista ansökningsdag är den 22 september. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Knutsson HR-ansvarig på 0722-09 89 49 eller via [email protected].