Öppet Hus i Tranås

Torsdag den 9 mars 2023 kl 15.00-19.00

Under hela tiden vi håller öppet har du möjlighet att träffa företag som representerar våra olika utbildningar, studerande och personal – allt med fokus på de utbildningar vi startar i höst och hur det är att plugga på TUC. Här finns personal som svarar på frågor om behörigheter, ansökan och antagningsprocessen, de kan även hjälpa dig med din ansökan.

Hålltider Tranås

Manpower ger sina bästa tips

TUC samarbetar med Manpower Matchning som brinner för att hjälpa dig som söker jobb och de företag som letar personal. Under Öppet Hus finns de på plats för att ge dig de bästa tipsen för ett lyckat CV.

Yrkeshögskolans många fördelar

Vi går igenom de fördelar som finns med yrkeshögskolan, däribland det täta samarbetet med arbetslivet, samt den praktik som ingår i nästan alla utbildningar och som många gånger leder till jobb. Här får du all information du behöver.

Inspirationsföreläsning med Folktandvården Jönköpings län

Som tandsköterska hos Folktandvården i Jönköpings län blir du väl omhändertagen och ges möjlighet till ständig vidareutveckling inom odontologiska intresseområden och ledarskap. Verksamheten, där 700 medarbetare på 37 kliniker ingår, kännetecknas av styrkan i det nära samarbetet mellan allmäntandvård och specialisttandvårdens samtliga specialiteter. Tandvårdskliniker runt om i landet är i stort behov av tandsköterskor, hör Folktandvården berätta.

Våra utbildningar i Tranås

Utställande företag

Hitta hit

Vi finns vid hamnen och det är enkelt att ta sig hit. Från buss- och tågstationen är det ca 10 minuters promenad.

TUC Yrkeshögskola
Hamnparken 2
573 35 Tranås

Varmt välkommen till oss!

Vanliga frågor