Hotell, restaurang, turism
Event PlanningDistans (Jönköping)
Utvecklar din kompetens för att planera, utveckla och leda små och stora event inom verksamheten.

Event Planning – sammanfattning
Datum
26 februari – 8 mars 2024
29 februari – 1 mars är det närträff, dvs undervisningen sker på plats på TUC i Jönköping.
Poäng
10 YH-p (2 veckor)
Utbildningsort
Kursen ingår i programmet
Ansökan
Antagning sker löpande och din ansökan behandlas i turordning och först när den är komplett.
Kursen Event Planning ger dig kunskaper om hur små och stora event planeras och utvecklas inom verksamheten i samverkan med andra aktörer inom besöksnäringen. Du ska även ha eventlogistik, eventbudget och kalkylering samt administration och dokumentation i samband med förberedelserna. Kursen ger dig även kunskaper i styrning, problemlösning i olika faser och för att utveckla event på ett säkert och hållbart sätt.
Innehåll
- Eventplanering
- Eventlogistik
- Administration och dokumentation
- Eventbudget och kalkylering
- IT och teknik inom event och möten, t ex meeting management systems, AV teknik
- Säkerhet och beredskap, krishantering
- Försäkring och riskanalys av event
- Uppföljning av måluppfyllelse av event
- Kvalitetssäkring, Hållbarhet och CSR
Hur fungerar det?
Din ansökan följer samma process som de som söker till hela utbildningen, då det är samma behörighetskrav.
Kostnad
Kursen är kostnadsfri. Eventuellt kan kostnad för kurslitteratur tillkomma.
Utbildningsbevis
Efter avslutad godkänd kurs utfärdas ett utbildningsbevis.
Är du redo?
Upptäck nya färdigheter, följ din passion, och försvinn bort i kunskapens värld. Rusta dig inför livets möjligheter med framtidens verktyg!

Har du några funderingar?
Hör av dig till mig så svarar jag på dina frågor.
Har du frågor om behörighet, ansökan och antagning? Kontakta [email protected] så hjälper vi dig.
Sara Söderlind
Utbildningsledare för:
Hotel & Restaurant Manager
Placeringsort: Jönköping