Hotell, restaurang, turism

Ledarskap & arbetsledning inom storkökDistans (Stockholm)

Ger kunskap för att utveckla din förmåga att självständigt leda och utveckla en personalgrupp inom en måltidsverksamhet.

Ansökan är öppen!

Ledarskap & arbetsledning inom storkök – sammanfattning

Datum

11 november 2024 – 17 januari 2025
Närträff i Stockholm: 13 november

Poäng

25 YH-p (5 veckor heltid)

Utbildningsort

Distans med närträffar i Stockholm

Kursen ingår i programmet

Arbetsledare inom måltidsservice

Ansökan

Antagning sker löpande och din ansökan behandlas i turordning och först när den är komplett.

HeltidHotell, restaurang, turismDistansStockholm
Kontaktperson: Niklas Lind

Kursen Ledarskap & arbetsledning inom storkök syftar till att utveckla din förmåga att självständigt leda och utveckla en personalgrupp inom en måltidsverksamhet. Du får fördjupad kunskap i att hantera svåra samtal och att ge konstruktiv feedback för en positiv grupputveckling. Kursen ger även kunskaper i olika organisationers uppbyggnad samt lagstiftning. I kursen ingår olika förändringsmodeller och verktyg för att hantera rollen som arbetsledare vid förändringsarbete i personalgrupper.

Innehåll

  • En grupps utvecklingsfaser & insikt i olika beteenden i de olika utvecklingsfaserna
  • Ledarskapsstilar & insikt i dess användningsområden
  • Målstyrt ledarskap & insikt i vikten av att arbeta mot mål i gruppen
  • Verktyg & metoder som krävs för att kunna utföra ett praktiskt ledningsarbete
  • Kommunikation i rollen som ledare för olika målgrupper
  • Konflikthantering, krishantering & det svåra samtalet
  • Jämställdhet, etik & moral
  • Medarbetar- & lönesamtal
  • Coachning, feedback
  • Förändringsmodeller
  • Organisationsteorier & organisationsutveckling
  • Förändringsmodeller
  • Systematiskt kvalitetsarbete
  • Introduktion av nya medarbetare
  • Arbetsmiljö & säkerhet
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Arbetsrätt

Hur fungerar det?

Din ansökan följer samma process som de som söker till hela utbildningen, då det är samma behörighetskrav.

Kostnad

Kursen är kostnadsfri. Eventuellt kan kostnad för kurslitteratur tillkomma.

Utbildningsbevis

Efter avslutad godkänd kurs utfärdas ett utbildningsbevis.

Är du redo?

Upptäck nya färdigheter, följ din passion, och försvinn bort i kunskapens värld. Rusta dig inför livets möjligheter med framtidens verktyg!

Niklas Lind

Har du några funderingar?

Hör av dig till mig så svarar jag på dina frågor.

Har du frågor om behörighet, ansökan och antagning? Kontakta [email protected] så hjälper vi dig.

Niklas Lind

Utbildningsledare:
Arbetsledare inom måltidsservice
Hotel & Restaurant Manager (Norrtälje)
Placeringsort: Stockholm

[email protected]
08-515 118 55

Kurser inom samma område