Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Du behövs - specialisera dig!

Är du undersköterska och vill få den kompetens som behövs? Specialisera dig då inom demensvård, psykiatri eller palliativ vård och efter examen kan du göra skillnad precis där det behövs.

Våra utbildningar ger exakt den kunskap som efterfrågas, då de är framtagna i nära samarbete med arbetslivet. Utbildningarna sker halvfart på distans, vilket gör det möjligt att kombinera med arbete. Studierna kombineras med vissa träffar i Stockholm, Jönköping eller Tranås beroende på utbildning.

Efterfrågan på specialistutbildade undersköterskor inom vård och omsorg väntas öka kraftigt. Dessutom sker i hela landet stora pensionsavgångar då många som idag har denna kompetens försvinner. Den bästa förutsättningen att få dessa jobb har de som dels har en grundläggande baskompetens och dels en specialistkompetens. Välkommen med din ansökan!

Vidareutbildningar för dig som vill kompetenshöjas.

Specialistutbildad undersköterska, demensvård
Med expertkompetens inom demensvård får du en kunskap som är väldigt eftertraktad inom vårdbranschen.
Läs mer
Specialistutbildad undersköterska, palliativ vård
Med expertkompetens inom palliativ vård får du en kunskap som är väldigt eftertraktad inom branschen.
Läs mer
Specialistutbildad undersköterska, psykiatri
Med expertkompetens inom psykiatri får du en kunskap som är väldigt eftertraktad inom vårdbranschen.
Läs mer

Röster från tidigare studerande.

“Tog min examen för ett par år sedan. Nu har jag jobb som kvalitetsundersköterska på en demensavdelning. Har höjt lönen med 3000 kr bara i år. Utbildningen var det bästa jag har gjort. Plus alla underbara vänner jag fått för livet.”

“Utbilda dig! Du kommer att få verktyg att arbeta med, få en förståelse till olika reaktioner. Den här utbildningen är jätteviktig och kommer att ge dig kunskap och hjälpmedel så att just du kan göra en förändring och hjälpa den som har en demenssjukdom att få en värdig vardag. Du är viktig!”

“Utbildningen har gett mig stor trygghet och utvecklingsmöjligheter i mitt yrke.”