Snart lanserar vi en ny webb som just nu är under uppbyggnad. Är du redan nu nyfiken på att se hur den kommer att se ut så klicka här. Du kan närsomhelst gå tillbaka till den här sidan.

Linköping

Välkommen till Linköping, en stad som växer både till invånarantal och omfång. Här finns en mängd olika fritidsaktiviteter och upplevelser, och genom en härlig blandning av konserter, teater, marknader, festivaler och idrott har staden ett rikt utbud. Vi hoppas och tror att du kommer trivas i Linköping!

Fritid och nöjen

För dig som vill ha ett varierat utbud av aktiviteter och motionsanläggningar finns det flera sport- och idrottshallar, gym- och träningslokaler, samt simhallar. Kommunen har även både ett rikt föreningsliv och kulturliv. För den shoppingsugne finns både de stora butikskedjorna, trendiga gallerior och exklusiva boutiquer. Det finns gott om caféer och restauranger, och möjlighet att, oavsett veckodag, gå ut på någon av stadens många nattklubbar, barer eller pubar.

Kommunikationer

Linköping är en mycket kollektivtrafikvänlig kommun.

Staden ligger längs den södra stambanan mellan Stockholm och Malmö och det gör det enkelt att ta sig till och från Linköping med tåg och även med buss och bil. Besök SJ, ÖstgötaTrafiken, Swebus och Nettbuss för mer information och tidtabeller. Linköping City Airport ligger bara ett stenkast från Resecentrum.

Boende

Linköpings kommun har tillsammans med olika fastighetsägare skapat en förteckning över de som vill finnas med på kommunens hemsida.

Läs mer om våra andra utbildningsorter

Tranås

En mysig småstad i Småland, på gränsen till Östergötland.

Jönköping TUC

Jönköping

En växande stad med det natursköna läget vid Vätterns sydspets.

TUC Yrkeshögskola Sthlm

Stockholm

Vår vackra huvudstad som är vackert belägen vid Mälaren.

Göta Kanal Motala TUC

Motala

En härlig sjöstad vid Göta Kanal och Motala Ström.

Lidköping

En vacker stad i Läckö-Kinnekullebygden med närhet till Vänern.

Västervik

Västervik, skärgårdsstaden i Småland.