Eventplanering

Fakta

Behörighet

Behörighet för yrkeshögskolan

Särskilda förkunskaper:

Godkänt betyg i kurserna

  • Konferens & evenemang
  • Service & bemötande 1

från Hotell- & turismprogrammet

eller

Kurserna

  • Branschkunskap inom restaurang & livsmedel
  • Service & bemötande 1

från Restaurang- & livsmedelsprogrammet

Yrkeserfarenhet: Minst 2 års relevant yrkeserfarenhet, heltid, från någon avdelning inom hotell eller restaurang

Datum

15 februari-5 mars 2021
Närträff i Jönköping:
22 februari kl 10.00-17.00
23 februari kl 9.00-15.00

Poäng

15 YH-p (3 veckor)

Kursen ingår i utbildningen

Hotel & Restaurant Manager

Utbildningsort

Distans

Ansökan

Ansök här, senast den 24 januari

Kontaktperson

Annette Bohman, utbildningsledare
073-436 93 58
[email protected]

 

Kursen Eventplanering utvecklar din kompetens för att planera, utveckla och leda små och stora event inom verksamheten kopplat till behovet inom en destination.

Du får kunskaper om hur små och stora event planeras och utvecklas inom verksamheten i samverkan med andra aktörer inom besöksnäringen. Eventlogistik, eventbudget och kalkylering samt administration och dokumentation i samband med förberedelserna ingår också. Efter kursen har du kunskaper i styrning, problemlösning i olika faser och du kan utveckla event på ett säkert och hållbart sätt.

Hur fungerar det?

Din ansökan följer samma process som de som söker till hela utbildningen, då det är samma behörighetskrav.

Kostnad

Kursen är kostnadsfri. Eventuellt kan kostnad för kurslitteratur tillkomma.

Utbildningsbevis

Efter avslutad godkänd kurs utfärdas ett utbildningsbevis från Myndigheten för yrkeshögskolan.

Frågor?

Välkommen att kontakta utbildningsledaren vid eventuella frågor eller funderingar.