Hållbarhet & klimatsmarta livsmedel 

Kursen Hållbarhet och klimatsmarta livsmedel riktar sig till dig som arbetar inom måltidsservice och ger kunskaper i arbetet med hållbarhet och klimatsmarta livsmedel i arbetet med måltidsverksamhet. Du utvecklar din kompetens i vilka förutsättningar som finns för att kunna göra klimatmedvetna val av råvaror i planering av måltider.

Hur fungerar det?

Din ansökan följer samma process som de som söker till hela utbildningen, då det är samma behörighetskrav.

Kostnad

Kursen är kostnadsfri. Eventuellt kan kostnad för kurslitteratur tillkomma.

Utbildningsbevis

Efter avslutad godkänd kurs utfärdas ett utbildningsbevis från Myndigheten för yrkeshögskolan.

Frågor?

Välkommen att kontakta utbildningsledaren vid eventuella frågor eller funderingar.

Behörighet

Behörighet för Yrkeshögskolan

Särskilda förkunskaper:

Godkänt betyg i kurserna

  • Hygien
  • Livsmedel och näringskunskap 1

eller motsvarande

Yrkeserfarenhet: Minst 2 års relevant yrkeserfarenhet på minst 50% inom måltidsservice eller matberedning i restaurangkök eller motsvarande

Datum

4-29 november 2019

Poäng

10 YH-p (2 veckor)

Kursen ingår i utbildningen

Arbetsledare inom måltidsservice

Utbildningsort

Distans med vissa träffar i Tranås

Ansökan

Ansök här, senast den 13 oktober 2019

Kontaktperson

Annette Bohman, utbildningsledare
073-436 93 58
annette.bohman@tucsweden.se