Livsmedel & alkohollagstiftning

Fakta

Behörighet

Behörighet för yrkeshögskolan

Särskilda förkunskaper:

Godkänt betyg i

  • Hygien
  • Livsmedel och näringskunskap 1 eller motsvarande

Yrkeserfarenhet: Minst 2 års relevant yrkeserfarenhet på minst 50% inom måltidsservice eller matberedning i restaurangkök eller motsvarande

Datum

50% distansstudier den 13 januari-7 februari 2020
Närträff i Tranås den 17 januari

Poäng

10 YH-p (4 veckor)

Kursen ingår i utbildningen

Arbetsledare inom måltidsservice

Utbildningsort

Distans med vissa träffar i Tranås

Ansökan

Ansök här, senast den 16 december

Kontaktperson

Johanna Bizon, utbildningsledare
073-513 20 90
[email protected]

 

Kursen Livsmedel och alkohollagstiftning utvecklar och fördjupar din kunskap om livsmedelslagstiftningen. Du får även kunskap om alkohollagstiftning. Mikrobiologi, rutiner och HACCP.

Hur fungerar det?

Din ansökan följer samma process som de som söker till hela utbildningen, då det är samma behörighetskrav.

Kostnad

Kursen är kostnadsfri. Eventuellt kan kostnad för kurslitteratur tillkomma.

Utbildningsbevis

Efter avslutad godkänd kurs utfärdas ett utbildningsbevis från Myndigheten för yrkeshögskolan.

Frågor?

Välkommen att kontakta utbildningsledaren vid eventuella frågor eller funderingar.