Värdskap & måltidsglädje 

Kursen Värdskap och måltidsglädje riktar sig till dig som arbetar inom måltidsservice och utvecklar din förmåga att se på måltiden ur ett helhetsperspektiv. Med hjälp av olika modeller och verktyg utforma en total matupplevelse för att skapa måltidsglädje. Du lär dig att genom det goda värdskapet bemöta kunder och kolleger på ett professionellt och mänskligt sätt. Kursen ger dig även färdigheter i att genom maten och måltiden kommunicera med människor med olika etnisk och kulturell bakgrund.

Hur fungerar det?

Din ansökan följer samma process som de som söker till hela utbildningen, då det är samma behörighetskrav.

Kostnad

Kursen är kostnadsfri. Eventuellt kan kostnad för kurslitteratur tillkomma.

Utbildningsbevis

Efter avslutad godkänd kurs utfärdas ett utbildningsbevis från Myndigheten för yrkeshögskolan.

Frågor?

Välkommen att kontakta utbildningsledaren vid eventuella frågor eller funderingar.

Behörighet

Behörighet för Yrkeshögskolan

Särskilda förkunskaper:

Godkänt betyg i kurserna

  • Hygien
  • Livsmedel och näringskunskap 1

eller motsvarande

Yrkeserfarenhet: Minst 2 års relevant yrkeserfarenhet på minst 50% inom måltidsservice eller matberedning i restaurangkök eller motsvarande

Datum

2 december 2019-10 januari 2020

Poäng

15 YH-p (3 veckor)

Kursen ingår i utbildningen

Arbetsledare inom måltidsservice

Utbildningsort

Distans med vissa träffar i Tranås

Ansökan

Ansök här, senast den 10 november 2019

Kontaktperson

Johanna Bizon, utbildningsledare
073-513 20 90
[email protected]