Att utbilda på TUC.

Vi brinner för utveckling och tror att människor växer av kunskap. Vi vill erbjuda en plats för utveckling, så även för våra föreläsare. Att kunna förmedla och paketera kunskap är något som både är roligt och nyttigt.

Vi tror att det är din kompetens inom ett specifikt område som är nyckeln till att utveckla morgondagens bransch, att du först och främst är expert i din bransch. Att lära ut är något vi är experter på. Därför kan vi också stötta dig som föreläsare hos oss. Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling och har unika kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dig längs vägen.

Är du intresserad av att utbilda på TUC? Välkommen att höra av dig genom att fylla i dina uppgifter via länken här nedan.

Varför undervisa på TUC?

Stark organisation som stöttar dig

Du kan styra din tid efter dina andra uppdrag

Påverka kompetensen du kommer anställa

Många experter inom sin yrkesroll söker sig till oss för att få en variation i sin vardag genom att föreläsa. Att undervisa på TUC är en givande utmaning för dig som söker utveckling. Om du vill bidra till att utveckla morgondagens kompetens så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar dig. Du kan själv styra om du endast vill gästföreläsa eller hålla i en hel kurs, på flera orter eller bara en. Vi erbjuder undervisning både på plats och distans. Detta är med andra ord en unik möjlighet att, på dina villkor, utveckla dig själv och samtidigt utveckla andra.

Dolt innehåll
Detta innehåll har dolts med anledning av dina inställningar för cookies.
För att visa detta innehåll måste cookies för Marknadsföring accepteras.

Anställd utbildningskonsult

Är du intresserad av att utbilda hos oss på en permanent basis? Undersök möjligheterna med att bli anställd av TUC Sweden.

TUC Sweden
”Jag trivs verkligen med att arbeta för er på TUC. Den familjära stämningen och härliga personalen gör att man verkligen känner sig som en i organisationen. Något som jag verkligen vill fram med er på TUC är att det är ordning och bra kommunikation i alla led. Också glädjande att se det förtroende som finns – många av mina kurser återkommer och jag får alltid frågan i förhand.”
TUC Sweden
”Att samarbeta med TUC är roligt, utvecklande och tryggt. Bemötandet är alltid väldigt vänligt och lösningar står i fokus. Alla utbildningsledare och inköpare har en väldigt positiv attityd och jag får en uppfattning av att denna anda genomsyrar hela organisationen. Man gör ju affärer med dem man tycker om och därför hoppas jag på ett fortsatt långt samarbete.”
TUC Sweden
”Det bästa med TUC är den familjära känslan som ledning och företaget utstrålar, men samtidigt höga ambitioner och en organisation som satsar storslaget! Det märks och ger härlig energi! Det bästa med TUC:s inköpsavdelning är likadant här som den familjära kulturen – en personlig, proffsig och riktigt härlig attityd i vår dialog och samarbete! Det är alltid personligt och intresserat bemötande och det ger enligt mig långsiktiga och stimulerande affärsrelationer.”

För dig som redan är konsult hos oss

Undervisar du redan på TUC? Klicka på länken nedan och få tillgång till material såsom kursplaneringsmall, våra policys, pedagogiska tips samt länkar till undervisningsplattformar.

TUCs värdegrund och vision

För oss är det viktigt att vi gör skillnad. Skillnad för de som studerar hos oss, skillnad för näringslivet och skillnad för samhället i stort. I vårt arbete har vi tre värdeord: tillsammans, förtroende och engagemang. Vår vision binder ihop vårt samhällsuppdrag tillsammans med vår ambition som företag och vår grund som ett familjeägt företag.

Vanliga frågor