Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Att utbilda på TUC.

Vi brinner för utveckling och tror att människor växer av kunskap. Vi vill erbjuda en plats för utveckling, så även för våra föreläsare. Att kunna förmedla och paketera kunskap är något som både är roligt och nyttigt.

Vi tror att det är din kompetens inom ett specifikt område som är nyckeln till att utveckla morgondagens bransch, att du först och främst är expert i din bransch. Att lära ut är något vi är experter på. Därför kan vi också stötta dig som föreläsare hos oss. Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling och har unika kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dig längs vägen.

Är du intresserad av att utbilda på TUC? Välkommen att höra av dig genom att fylla i dina uppgifter via länken här nedan.

Varför undervisa på TUC?

Stark organisation som stöttar dig

Du kan styra din tid efter dina andra uppdrag

Påverka kompetensen du kommer anställa

Många experter inom sin yrkesroll söker sig till oss för att få en variation i sin vardag genom att föreläsa. Att undervisa på TUC är en givande utmaning för dig som söker utveckling. Om du vill bidra till att utveckla morgondagens kompetens så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar dig. Du kan själv styra om du endast vill gästföreläsa eller hålla i en hel kurs, på flera orter eller bara en. Vi erbjuder undervisning både på plats och distans. Detta är med andra ord en unik möjlighet att, på dina villkor, utveckla dig själv och samtidigt utveckla andra.

TUC Consulting

Är du intresserad av att utbilda hos oss på en permanent basis? Undersök möjligheterna med TUC Consulting.

För dig som redan är konsult hos oss

Undervisar du redan på TUC? Klicka på länken nedan och få tillgång till material såsom kursplaneringsmall, våra policys, pedagogiska tips samt länkar till undervisningsplattformar.

TUCs värdegrund och vision

För oss är det viktigt att vi gör skillnad. Skillnad för de som studerar hos oss, skillnad för näringslivet och skillnad för samhället i stort. I vårt arbete har vi tre värdeord: tillsammans, förtroende och engagemang. Vår vision binder ihop vårt samhällsuppdrag tillsammans med vår ambition som företag och vår grund som ett familjeägt företag.