Om TUC Yrkeshögskola

Vi gör dig attraktiv på arbetsmarknaden

93 % av dem som går en YH-utbildning på TUC har rätt jobb – det vill säga i den bransch de -utbildats för – sex månader efter examen. Att vi lyckas beror framför allt på tre saker:

Affärsmässighet: Vi arbetar professionellt och målinriktat på att höja individens värde på arbetsmarknaden – och lika hårt för att tillgodose samhällets behov av kvalificerad arbetskraft. Såväl studerande som arbetsgivare får exakt den kompetens de behöver. Med kortast möjliga startsträcka.

Förtroende: Att det går så bra för våra studerande gör att YH-myndigheten år efter år förnyar förtroendet – i år (2017) med fler nya utbildningar än någonsin! Totalt driver TUC ett 30-tal YH–utbildningar på sex orter, vilket gör oss till en av Sveriges största pri-vata yrkeshögskolor. Arbetsgivarnas obrutna förtroende – som dels genererar praktikplatser, dels leder till ’huggsexa’ om våra studerande efter examen – skapar också en win-win-situation för alla inblandade.

Engagemang: Även om TUC växer så håller vi fast vid de värderingar som tagit oss hit. Till dem hör att vi sätter värde på, och tar oss tid med varje enskild individ. Således får varje studerande en utbildningsledare som coach. Dyker det upp frågor är vi noga med att återkoppla inom 24 timmar. Föreläsarna, som står för branschkunskapen, engagerar sig personligen för att du ska kunna tillgodogöra dig de senaste rönen och arbetsmetoderna. Är söktrycket hårt genomför vi ansökningsintervjuer för att försäkra oss om en hög motivationsnivå. Betyg säger ju inte allt. Dessutom visar erfarenheten att en god sammansättning bidrar till ett mer givande utbyte studerande (och föreläsare) emellan.

 • “TUC har en inspirerande och harmonisk miljö. Det ger mig de bästa förutsättningar för att undervisa på ett pedagogiskt sätt vilket resulterar i bra studieresultat för studenterna.”

  HANS GAVELL, FÖRETAGSKONSULT AB
 • “Föreläsaren var pedagogisk och sakkunnig.”

  EMIL GUSTAFSSON, OEM ELECTRONICS
 • “Framtiden ser ljus ut, jag utvecklas varje dag och tycker att jag valde helt rätt utbildning. En utbildning som lett till ett jobb jag trivs jättebra med.”

  CECILIA GUSTAFSSON, TIDIGARE STUDERANDE
 • “En mycket bra utbildning som speglar verkligheten ute i arbetslivet.”

  FADI ABDO, TIDIGARE STUDERANDE
 • “Föreläsaren var glad, positiv och gav mycket energi.”

  CAMILLA HEDEMO, BOSCH THERMOTEKNIK

Få våra nyhetsbrev


Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi dig information om vad som händer på TUC. Vårt nyhetsbrev innehåller bl.a. information om kommande utbildningar, spännande föreläsningar och seminarium.