Jobba hos oss.

Som medarbetare på TUC är du en viktig del i att skapa utbildningar som utvecklar både individer och näringslivet. Här arbetar du i en dynamisk miljö, med ett nära samarbete mellan de olika utbildningarna.

Vi har också en god kontakt med näringsliv, något som ger oss stora möjligheter att skapa ett givande och utvecklande utbildningsinnehåll. Vi jobbar nytänkande, brett – och ofta oväntat. Därför söker vi medarbetare som inte är rädda för att upptäcka nytt och anta utmaningar. Välkommen till oss!

Våra lediga tjänster hittar du här. När du klickar på länken kommer du att skickas vidare till Teamtailor.

Ett ord från några av oss på TUC.

TUC Sweden
”Vi har en god arbetsstämning och både högt och lågt på arbetsplatsen. Vi respekterar varandra oavsett vilken avdelning man jobbar på.”
TUC Sweden
”Jag får vara med på de studerandes resa och se dom växa in i sin roll. Det är en givande resa som jag får ta del av.”
TUC Sweden
”Det är mycket att hålla i luften och utmaningen är att få detaljerna att falla på plats. Vi är lösningsfokuserade och väldigt kreativa.”
TUC Sweden
TUC Sweden
”Vi är ett väl sammansvetsat team som arbetar tillsammans i en härligt omväxlande och utmanande roll. Att arbeta på TUC innebär att alltid bemötas med ett stort engagemang och förtroende.”
TUC Sweden
”Min roll bjuder på en kreativ och variationsrik vardag där ingen dag är den andra lik. Spännande och utvecklande projekt väntar alltid runt hörnet.”

Intresserad? Hör av dig till oss!