Jobba hos oss

Är du den vi söker?

Som medarbetare på TUC är du en viktig del i att skapa utbildningar som utvecklar både individer och näringslivet. Här arbetar du i en dynamisk miljö, med ett nära samarbete mellan de olika utbildningarna. Vi har också en god kontakt med näringsliv, något som ger oss stora möjligheter att skapa ett givande och utvecklande utbildningsinnehåll.

Vi jobbar nytänkande, brett – och ofta oväntat. Därför söker vi medarbetare som inte är rädda för att upptäcka nytt och anta utmaningar. Välkommen till oss!

Utbildningsledare

Vi söker nu en medarbetare som ska arbeta som utbildningsledare för våra utbildningar Lönespecialist och Redovisningsekonom i Linköping.

Utbildningsledare

Vi söker nu dig som vill arbeta som utbildningsledare för utbildningen VVS-ingenjör hos oss i Stockholm.

Utbildningsledare

Vi söker nu en medarbetare som ska arbeta som utbildningsledare för utbildningarna Tullspecialist och Redovisningsekonom i Stockholm.

Utbildningsadministratör

Vi söker nu dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som vill arbeta som utbildningsadministratör hos oss i Stockholm.

Utbildningsadministratör

Vi söker nu dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som vill arbeta som utbildningsadministratör hos oss i Jönköping.

Intresserad?
Hör av dig till oss!

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här