Jobba hos oss

Är du den vi söker?

Som medarbetare på TUC är du en viktig del i att skapa utbildningar som utvecklar både individer och näringslivet. Här arbetar du i en dynamisk miljö, med ett nära samarbete mellan de olika utbildningarna. Vi har också en god kontakt med näringsliv, något som ger oss stora möjligheter att skapa ett givande och utvecklande utbildningsinnehåll.

Vi jobbar nytänkande, brett – och ofta oväntat. Därför söker vi medarbetare som inte är rädda för att upptäcka nytt och anta utmaningar. Välkommen till oss!

Inköpare

Vad erbjuder vi?

Vår verksamhet växer och vi förstärker nu TUC:s inköpsfunktion. En stor del av dina arbetsuppgifter kretsar kring inköp och upphandling av konsulter. Tillsammans med övrig inköpare och utbildningsledare ansvarar du för att få rätt person med rätt kompetens till rätt pris till våra utbildningar. Du planerar självständigt ditt arbete som innefattar hela inköpskedjan. Du arbetar uppsökande, tar in offerter, kvalitetssäkrar, förhandlar och skriver avtal. Du kommer också stötta och utbilda utbildningsledarna i deras arbete med inköp av konsulter och fungera som konsultativt expertstöd inom ditt område. Tillsammans med övrig inköpsfunktion driver du också utvecklings- och förbättringsarbetet inom ramen för inköpsfunktionen.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom inköpsområdet och har erfarenhet av inköpsprocessens alla delar, exempelvis avtalsförhandling och avtalsskrivning. Du har god erfarenhet av inköp av tjänster och erfarenhet av att arbeta mot budget. Meriterande är om du redan idag har ett upparbetat affärsnätverk och om du har erfarenhet av konsultinköp inom utbildningssektorn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete inom inköpsfunktionen.

Som person gillar du att göra affärer och har lätt för att möta och samarbeta med människor på olika nivåer, både internt och externt. Du ser dig själv som en orädd ”doer” som tar initiativ, löser problem och ser vad som behöver göras. Du har också god administrativ förmåga.

Du utrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och har goda kunskaper inom Office-programmen.

Tjänsten innebär heltid och är en tillsvidareanställning. Placeringsort är antingen Jönköping, Tranås eller Stockholm. Detta bestäms i dialog med dig som anställd. I viss utsträckning ingår resor i tjänsten.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via ansokan@tucsweden.se. Sista ansökningsdag är 15 september. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Knutsson HR-ansvarig på 0722 09 89 49 eller via ansokan@tucsweden.se

Intresserad?
Hör av dig till oss!