I början av november lanserade vi vår nya hemsida, den du nu besöker. Att ta fram en ny hemsida kan vara ett lika delar utmanande som utvecklande arbete. Under de senaste månaderna har vi vänt och vridit på olika lösningar och diskuterat förslag för att skapa en hemsida som är modern, lättnavigerad och inspirerande.

Vi på TUC strävar varje dag efter att skapa engagemang. Vi hoppas att det ska vara lätt för dig att navigera runt oavsett om du vill botanisera bland alla våra utbildningar för att hitta din nästa karriär eller kompetensutveckling eller om du söker information till ditt nästa samarbete med oss. Vidare hoppas vi att du hittar inspiration i våra reportage samt svar på dina frågor i FAQ och chatt. Vi har bland annat en ny sökfunktion vilket ska göra det betydligt lättare för dig som besökare att hitta det du letar efter. Vi har även samlat artiklar för dig som vill veta mer om vad steget ut i en yrkesakademisk värld innebär, och lite smarta saker att tänka på innan, under och efter utbildningen.

Vi vill gärna veta vad du tycker!

För oss är det viktigt att få höra vad du tycker, och om du hittar något som inte fungerar som det ska. Därför har vi lagt till en feedback-funktion på sidan där du kan tala om för oss vad du tycker fungerar bra, och vad som kan förbättras.