Att studera till arbetsledare inom måltidsservice.

Karriärkliv på g? Det peppar vi dig mer än gärna till! Så för dig som arbetar inom måltidsservice idag eller till dig som har en arbetsledande roll och vill boosta dina teoretiska kunskaper, har vi här den perfekta distansutbildningen – serverad på silverfat, givetvis.

Här kör vi på i halvfart, så att du kan arbeta deltid och utbilda dig samtidigt. Under två år kommer du att samla ihop 200 YH-poäng och få rätt kompetens inom alla delar av detta mångsidiga yrke. Allt för att kunna nyttja dina kulinariska som sociala och ekonomiska kunskaper till fullo, när det väl är dags att ta nästa steg i karriären. Men först ska du få lite handledning på en arbetsplats, för att lära dig att reflektera, analysera och se möjligheterna till innovativa lösningar. Men vad kommer du att lära dig mer? Scrolla vidare.

Tre snabba saker du lär dig

• Ledarskap.
• Budget, löpande bokföring och kalkylering.
• Matsedelplanering och näringsvärdesberäkning.

Och sen då?

Hör och häpna! Den här utbildningen har formats tillsammans med representanter från arbetslivet. Det betyder att den kompetens du kommer att få om du hoppar på denna utbildning är precis vad arbetslivet efterfrågar när de ska anställa. Med andra ord kommer du som motiverad arbetsledare att vara mycket eftertraktad. Känner du dig redo? Tvivla inte. Vi ses i januari!

Välkommen till yrkeshögskolan som tror på dig och din rätt till utbildning.

Behörighet, ansökan och allt det där? Klicka här nedan och läs mer om utbildningen.

Vanliga frågor