Att studera till Hotel & Restaurant Manager.

Trots rådande situation världen över så har besöksnäringen i Sverige ökat med 97% de senaste 18 åren. Det kan ju bara betyda att det fortfarande behövs mer personal och framförallt personal med rätt kompetens. Därför kan du som jobbar inom hotell eller restaurang idag, ta ett karriärkliv av rang! Så vill du boosta dina ledarkunskaper och lära dig hur du kan öka verksamhetens lönsamhet, har vi här den perfekta distansutbildningen!

Här kör vi som sagt på distans blandat med några inspirerande träffar i Jönköping. Under ca ett och ett halvt år kommer du att samla ihop 300 YH-poäng och få rätt kompetens inom alla delar av detta mångsidiga yrke. Allt för att kunna nyttja dina ledarskapsförmågor men också ekonomiska kunskaper till fullo, när det väl är dags att ta nästa steg i karriären. Bäst av allt är också att du får testa dina kunskaper och få handledning ute på en 14 veckor lång LIA (arbetsplatsförlagd utbildning). Då får du chansen att få ett helhetsperspektiv samtidigt som du har möjligheten att se verksamhetens alla avdelningar. Vad mer lär man sig då? Läs vidare!

Tre snabba saker du lär dig

Och sen då?

Jo men den här utbildningen har formats tillsammans med representanter från arbetslivet. Det betyder att den kompetens du kommer att få om du hoppar på denna utbildning är precis vad arbetslivet efterfrågar när de ska anställa. Med andra ord kommer du som motiverad manager att vara mycket eftertraktad. Känner du dig redo? Tvivla inte. Vi ses i januari!

Välkommen till yrkeshögskolan som tror på dig och din rätt till utbildning.

Behörighet, ansökan och allt det där? Klicka här nedan och läs mer om utbildningen.