LIA – ”En enda lång arbetsintervju”

Hej och varmt välkommen in i YH-världen. Här får de allra flesta inte bara jobb. De får rätt jobb. Så hur kommer det sig? Jo, på TUC knyter vi nämligen an din utbildning till verkligheten. Sätten är många, och LIA är ett. Låt oss presentera några fördelar med Lärande i arbete. 

Bekanta dig med din framtid

Som studerande på TUC utgör LIA en stor del av din studietid. I ett flertal olika kurser får du chansen att kombinera teori med praktik på en arbetsplats. På så vis får du en inblick i ditt framtida yrke och företaget får en välkommen extra resurs. Fördelen med detta? Att du får möjlighet att omsätta och vidareutveckla dina kunskaper till skarpa arbetsuppgifter och dessutom får bekräftat att du har hamnat i rätt bransch för just dig!

Bana vägen med LIA

Utan förpliktelser och fyllt av möjligheter, som någon sa. Med LIA som grund i din utbildning får du arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Lyxen i att kunna ditt yrke relativt bra när du är färdig med din utbildning är inte att underskatta. Inte övertygad? Här kommer ytterligare en bonus. Med nya kontakter i arbetslivet är chansen stor att du får jobb direkt efter examen.

Välkommen till yrkeshögskolan som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vanliga frågor