Att studera till specialistutbildad undersköterska.

Du behövs. Du med expertkompetens. Så om du är undersköterska och redo att ta nästa steg har vi här en specialiserad distansutbildning för dig. Låt se hur du kan göra skillnad tillsammans med oss!

Under knappt två år kommer du på halvfart att samla ihop 210 YH-poäng för att utvecklas i din roll som undersköterska. Med andra ord kan du kombinera dina studier med ett deltidsarbete. Under studietiden kommer du att fördjupa din yrkeskompetens för att vidare kunna arbeta med personer med demenssjukdom, men också för att handleda personal och anhöriga. Under två perioder kommer dina studier att vara förlagda på en arbetsplats. Vi vill nämligen ge dig möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper i verklig miljö. Allt för att du ska få ut så mycket av utbildningen som möjligt, helt enkelt.

Tre snabba saker du lär dig

• Demenssjukdomar och dess konsekvenser.
• Stöd och insatser utifrån lagstiftning, aktuella föreskrifter, nationella riktlinjer och kvalitetsregister.
• Kulturella aspekter.

Och sen då?

Specialistkompetens försvinner med pensionsavgångarna och du är därför viktigare än någonsin. Som specialistutbildad undersköterska inom vård och omsorg är alltså förutsättningarna goda. Med utbildningen följer ny kunskap och energi för att verkligen göra skillnad. Låt oss nu ta nästa steg tillsammans – vi ses i januari!

Välkommen till yrkeshögskolan som tror på dig och din rätt till utbildning.

Behörighet, ansökan och allt det där? Klicka här nedan och läs mer om utbildningen.